Portrettekeningen en boekillustraties

Linda tekent... met potlood, pen en aquarel. Portretten en realistische 'kleine' onderwerpen zoals veldbloemen en vogels. Maar ook sprookjesachtige illustraties met elfjes en kabouters. Kijk op facebookpagina Linda tekent voor 'work in progress'.


Update 2 december 2023: Linda geeft weer tekenles en tekenworkshops, info en aanmelden via 0642453831, linda@kirja.nl of via Contact


* Workshop Tekenen met kleur- of aquarelpotlood.
Een gezellige workshop over tekenen met kleurpotlood en aquarelpotlood. Laat je  verrassen door de vele mogelijkheden van 'gewone' kleurpotloden. Met aandacht voor verschillende technieken en gelegenheid om diverse soorten potloden uit te proberen.
Veel tips!
Wat zijn de verschillen tussen kleurpotloden en aquarelpotloden? Hoe gebruik je aquarelpotlood met water? Hoe maak je een achtergrond? Welk papier gebruik je? Blenden, wat is dat en hoe doe je dat? Dat en nog veel meer komt aan de orde.
Omdat de groep klein is, is er veel persoonlijke begeleiding.
Ochtend van 10 uur tot kwart over 12: 30 euro per persoon
Dagworkshop van 10 uur tot half 3: 70 euro per persoon inclusief lunch


* Privé-tekenles, 80 euro voor 1 ochtend van 10 tot half 1. Info en aanmelden via 0642453831 of via Contact

De workshops en lessen worden gegeven in Hoogwoud, Noord-Holland.Linda heeft illustraties getekend voor het boek Welkom in de kudde. Een paardenboek, anders dan je denkt! Het boek is hier te bestellen.

 

 

Bestel hier de kaartenset 'tuinvogels'

kaartenset bestellen

 

Bestel hier de kaartenset 'veldbloemen en vogels'